Edge of Life

Akaenas is terug maar niet zoals het was. Een Apocalyps heeft enkele rassen uitgeroeid en alles is back to the basic. Weet jij te overleven?
 
IndexZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 History of Akaenas

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Lily

avatar

Aantal berichten : 9
Registratiedatum : 09-07-17

Character sheet
Leeftijd:: 12 Summers
Crush::
Quote::

BerichtOnderwerp: History of Akaenas   vr jul 14, 2017 3:02 pm

1618, in het land Akaenas. Een land waarvan de bewoners zes verschillende wezens waren. Een land waar iedereen gelukkig was en er vrede heerste. Dit alles veranderde toen de koningin beviel van een tweeling. De oudste was een jongen, de jongste was een meisje. Echter was dit tweetal niet normaal. Ze waren geen wezens noch mensen. Het waren goden, de “geschenken” van het heelal. Samen, wanneer ze ouder waren, zouden ze gaan heersen over Akaenas. Ze zouden zorgden dat de wereld in vrede bleef. Het volk geloofde heilig in het tweetal.

Maar naarmate de kinderen ouder werden, ontstond er steeds meer gezeur tussen de twee. Tyrion wou dat iedereen zo leefde zoals nu, vredig, gelukkig. Terwijl Shanaris juist in oorlog wou gaan met buurtlanden, om meer leef ruimte te creëren. Ook de wezens hoorden van hun plannen en elk soort trok zijn of haar leider. Zo waren de heksen het eens met Tyrion en de vampieren waren weer voor Shanaris. Meningen werden verdeeld, er ontstonden meer vijandelijk gedrag en toen het eenmaal zo ver was dat de kinderen aan de macht kwamen, werd het land in tweeën opgesplitst.

Tot op de dag vandaag is er nog steeds een strijd tussen de tweeling goden. De vampieren, demonen en magiërs staan onder de commando van Shanaris, de kwaadaardige godin. En de Weerwolven, heksen en de engelen behoren bij de goede god, Tyrion. Elke dag heerst er een intense spanning, vooral omdat in beide partijen iets waardevols verscholen is. Twee magische stenen die elk gebonden zijn aan één van de goden. Wanneer deze steen kapot gaat, zal de verbonden persoon sterven. De twee vijanden doen werkelijk alles om die steen in bemachtiging te krijgen.
Zal het uiteindelijk lukken? Of ontmoeten de wezens elkaar op het strijdveld?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
History of Akaenas
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Edge of Life :: Algemeen :: Informatie :: Verhaallijn-
Ga naar: